Brädspel

Träning med tärning.

Träning med Tärning är ett koncept med en speciell tärning tänkt för skolor, fritidsgårdar och hem där man vill lära sig matematik på att roligt och engagerande sätt.

Tärningen är den första matematiktärningen som innehåller HELA gångertabellen – dvs 0-10. Andra matematiktärningar du hittar på marknaden saknar alltid någon av tabellerna då de endast har 10 sidor. Denna 12-sidiga tärning löser det problemet. Den går också att öva addition och subtraktion med. I videon intill får du veta lite mer om den.

Har du köpt en tärning kan du logga in nedan och få tillgång till mer unikt material.

Beställ Träning med Tärning

Vid leverans av Träning med Tärning får du ett mail med ett lösenord. Genom att logga in med lösenordet får du tillgång till en hemlig sida med massor av tips på hur du använder den unika tärningen för att göra matematik till en rolig aktivitet i såväl skolan som i hemmet. 

Vidare får du också lite tips och tricks på hur hur man kan använda kortlekar och andra vardagsföremål för att lära sig matte.

Fraktkostnad på 29:- tillkommer alltid.

Alla priser är inklusive moms

träning med tärning

10 st Träning med Tärning + inlogging till unikt material.
625,-

6 tidig tärning

1 vanlig 6-sidig tärning.
5,-

Kommer snart
Träning med tärning 2: Ärkemagikerns lärlingar.
Ett roligt och lärande äventyrsspel där man lär sig matematik.

Kommer snart
Murmelinerna anfaller. Ett hysteriskt kortspel där alla spelare kämpar tillsammans för att stoppa de illvilliga murmelinernas invasion av en fredlig skogsglänta.