Om Samuel Varg Media Referenser Kontakta Samuel Hem

Samuel Varg har jobbat som professionell magiker och underhållare i flera år. Som en flitigt anlitad artist och underhållare för allt från företag till skolor och privata fester vet han att en publik vill se mycket mer än bara tricks och trolleri. När Samuel Varg kliver upp på scen är det med både humor, kärlek och visdom som han förmedlar det han har kommit att kalla för ’sinnesmagi’.

De senaste åren har Samuel dessutom rest över hela landet med Magiprojektet och undervisat om hjärnans förbryllande kapacitet, hur man blir lurad och hur man bäst värjer sig mot de vanligaste bedrägeriknepen.

Du kan läsa hans samlade anteckningar här. Söker du kontakt med Samuel Varg? Maila contact@samuelvarg.se eller ring 0738090597

Han syns allt som oftast i den tredje stadsmaktens brus och har konsulterat såväl myndigheter, tidningar som TV. Du kan också ha sett honom i program som t.ex. Talang eller hört hans röst i en kortfilm.

Glasögon

 

Åskådarna tas med på en resa genom tid och rum där de kommer skratta, häpna och kanske till och med känna en liten kall kår av spänning längs ryggraden.

Samuel Sinnesmagiker
Till Samuel blogg